Open Wijndag

De Wijnproeverij 10 jaar!! 2008-2017

De Wijnproeverij 10 jaar!! 2008-2017

Welkom op “de Wijnproeverij”van de Wijnschuur,.

U leest het inderdaad goed, 10 jaar geleden nam ik het wijnstokje over van Wil Nieuwendijk en tot op de dag van vandaag  ben ik nog steeds blij met deze stap.
Met een geweldig verkoopteam (Martine, Job en nu Frank), hebben we De Wijnschuur kunnen uitbouwen naar een nog groter begrip in de regio dan toen al het geval was. Het geeft dan ook een heel speciaal en bijzonder gevoel om jullie allemaal voor de tiende keer te mogen verwelkomen op deze bijzondere plek in Nes aan de Amstel.

In ons jubileumjaar 2018 gaan wij u verrassen met nog mooiere “Wijn van de maand aanbiedingen’’, geven wij gratis wijnpakketten weg via onze facebook pagina en tevens verloten we een aantal hele mooie wijnreizen onder onze vaste klanten. Informatie hierover volgt later in het jaar.

Maar het belangrijkste is dat wij jullie vooral blij willen blijven maken met waar wij goed in zijn: Heerlijke wijnen ontdekken, met de o zo belangrijke prijs/kwaliteit hoog in het vaandel!.

Vandaag eerst maar eens genieten van al het moois op de tafels, we hebben ruim 150 wijnen open staan om te proeven. Bij elke tafel staat de importeur of de producent uit het land van herkomst. Deze vakmensen kunnen jullie van alles vertellen over de wijnen, neem gerust de gelegenheid om te proeven in combinatie met de kazen van Tromp of het heerlijke brood van Bakker Out.

Tot zaterdag 16 september!

Proef, ontdek en geniet bij De Wijnschuur!

Dennis Wiersema