Geen categorie

Wijn van de maand mei!

Ongeveer twee maanden geleden zijn Dennis Wiersema van de Wijnschuur en Julien Viguurs van Viguurs in wijn naar de Languedoc gereisd om te starten met een mooi nieuw project.
Bij Les Collines du Bourdic zijn wij fantastisch ontvangen door Christine Pullara en haar team.
Waar al een behoorlijk aantal gesprekken over gaande waren geweest ging nu toch echt gebeuren, in opdracht van deze twee importeurs een fantastische huiswijn serie ontwikkelen, met een goede tweede serie als blend en daarbij ook nog een hout gelagerde versie in rood en wit die wij na de zomer verwachten.
De eerst twee zijn inmiddels binnen en wij kunnen u dan ook weer een aantal betaalbare pareltjes presenteren onder de naam Les Vignes! In de instapserie een heerlijke Chardonnay, Merlot,  Sauvignon en Grenache rosé, waarvan de laatste twee binnen enkele weken verkrijgbaar zullen zijn.
Goede prijs/kwaliteit en met een nieuw ontworpen label. Paradepaardjes zijn de twee door Dennis en Julien (in samenspraak met wijnmaker Gregory Jorda) zelf gemaakte blends van Chardonnay/Viognier en Syrah/Viognier. Deze twee fantastische wijnen kunnen wij ter introductie voor u als wijn van de maand mei aanbieden. De normale prijs is € 8.50 en deze hele maand kunt u deze voor maar € 6.50 bij ons verkrijgen.
Succes verzekerd, of het nu gaat om een borrelwijn of als begeleider bij visgerechten of asperges, deze Les Vignes Chardonnay/Viognier kan echt overal bij, omdat hij zo ongelooflijk lekker is.
De Les Vignes Syrah/Viognier is een heerlijk zomerse fruitwijn, kan goed bij een lamsrack of een stukje rood vlees, maar doet het ook als aperitiefwijn goed. Een en al fruit kunt u proeven in deze Typische Syrah, die door de 10% Viognier iets milder en frisser smaakt!Wij zien u graag verschijnen in De Wijnschuur om deze wijnen te komen proeven en hopen dat u dan net zo enthousiast wordt als dat wij dat zijn!!

Proef, ontdek en geniet bij De Wijnschuur!

Les Vignes Chardonnay-Viognier

Deze door de Wijnschuur eigengemaakte blend van oude wijnstokken is gemaakt van 75% Chardonnay en 25% Viognier, de smaak is geconcentreerd, rijp en zeer zuiver. Vriendelijke en zachte afdronk met aangename aroma’s van bloemen, perzik, abrikoos en acaciahoning.

Heerlijk als aperitiefwijn of bij de asperges.

Les Vignes Syrah-Viognier

90% Syrah & 10 % Viognier zijn de druiven voor deze door de Wijnschuur zelf samengestelde wijn, door de toevoeging van de Viognier wordt deze Syrah vol en fruitig van smaak en geeft de wijn een vriendelijk en zacht karakter. Heerlijk rood fruit en wat kruidigheid maken deze typische Syrah uit de Languedoc een wijn van hoge prijs/kwaliteit!

Een goede begeleider bij rood vlees gerechten of lamsvlees, maar zeker
ook een aanrader om lekker zo van te genieten!

Klik op deze link en bestel de wijn van de maand eenvoudig via onze webshop!

Les Collines du Bourdic –Les Vignes Chardonnay-Viognier

http://www.dewijnschuurwebshop.nl/wijn-van-de-maand/

normale prijs € 8,50

nu voor € 6,50* 

Les Collines du Bourdic –Les Vignes Syrah-Viognier

http://www.dewijnschuurwebshop.nl/wijn-van-de-maand/

normale prijs € 8,50

nu voor € 6,50* 

*Dit is de netto prijs; de 12 halen 10 betalen korting is hier niet op van toepassing.