De Kerststerren

De Kerststerren van De Wijnschuur!

De Wijnschuur biedt u graag ook dit jaar weer de Kerststerren aan!
Een dertigtal wijnen door ons geselecteerd, speciaal voor de laatste twee maanden van het jaar in de aanbieding. Van Champagne tot Rioja en van Chili tot Turkije; voor elke sinterklaasavond, kerstdiner en oudejaarsborrel een passende wijn!

Ook voor uw relatiegeschenken bent u bij De Wijnschuur op het juiste adres. Naast onze Kerststerren hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan wijnen en geschenkverpakkingen. Onze service en ruime mogelijkheden maken De Wijnschuur al decennia lang hét adres voor relatiegeschenken op maat!

Graag verwelkomen wij u in De Wijnschuur om u te voorzien vakkundig wijn & spijs advies of voor uw perfecte relatiegeschenk!

KLIK HIER om de Kerststerren van 2018 te bekijken.